el MAGATZEM obre de 7:30 a 13:00h i de 15:00 a 18:30h
la EXPOSICIÓ obre de 9:00 a 13:00h i de 15:00 a 19:00h
Dissabtes obrim de 9:00 a 13:00h
Cuines TOUCH Cuines LASER Cuines FLASH Cuines RIVA
LES CUINES MODERNES QUE REFLEXEN L'ESPERIT DE l'EPOCA

Les cuines modernes de fusta, laca o vidre convencen per el seu diseny enérgic, elements extravagants i un equipament d'alt valor. La combinació dels deferents materials garantitza que aquest tipus de cuines mai esdevinguin monótones i sempre amb un pas óptic cap al futur.

Cuines de Disseny Cuines de Disseny Cuines de Disseny Cuines de Disseny
IMPACTANTS, ÚNIQUES, ORIENTADES AL DISSENY

Una cuina de disseny atrau tot tipus de mirades: per els seus colors intensos, combinacions valentes de materials i la màxima expresió de la funcionalitat. A més, aquestes cuines convencen per una arquitectura innovadora que posa en escena l'aprofitament de l'espai d'una manera mai vista.

Natural Living Natural Living Natural Living Natural Living
ACOLLIDORES I NATURALS

Decoracions de fusta amb estructures elegants i amb tons càlids que estàn tan de moda, vesteixen les estàncies de l'estil actual i proporcionen un ambient acollidor.

Cuines clàssiques Cuines clàssiques Cuines clàssiques Cuines clàssiques
CLARES, ELEGANTS i CLÀSSIQUES

Les nostres cuines de caire clàssic es caracteritzen per una elegància senzilla, formes clares, funcionals i pràctiques. La cuina clàssica es converteix en un acompanyant i pont de trobada per a molts anys i agrada a les diferents generacions de la familia per igual.

Line-N Line-N Line-N Line-N
LINE N: LA CUINA SENSE TIRADOR

Cuines sense tirador, que irradien tranquilitat a través d'un disseny que es concentra en el més escencial.

L'elegant disseny de fronts llisos i senzills que deixen una sensació d'ordre amb les seves linees rectes, a més de subratllar un estil de vida modern.